Home / archiefcentraal / kabeltrekpont over het overijssels kanaal

kabeltrekpont over het overijssels kanaal

Het gerealiseerde Schot Beumerpad wordt met de Kabeltrekpont verbonden met het fiets- en wandelpad aan de oostzijde van het Overijssels Kanaal, halverwege de Veldkampsbrug en de Ramelerbrug. Een aantal van de twaalf kilometer semi-verharde paden van de Stichting Wandel- & Fietspaden Heeten wordt door deze verbinding over het water nog beter toegankelijk voor wandelaar en ook fietser.

Het beoogde Wandelnetwerk in Salland, dat door de Recreatiegemeenschap Salland wordt uitgevoerd, kan de trekpont in haar routenet opnemen. In de loop van dit jaar kan de trekpont in gebruik genomen worden.

Zie ook www.padenheeten.nl

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.