kaarten vital ladies night in vrije verkoop

Vital Centre houdt op vrijdag 16 maart de Vital Ladies Night met als speciale gast Leontien van Moorsel. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

De Ladies Night bruist van sprankelende ingrediënten zoals live muziek en een vrouwelijke dj, brasserie Vital verzorgt hapjes en drankjes, voor de liefhebbers is er gelegenheid om te tutten, make-up, je kunt lekker neuzen bij kraampjes. Gastvrouw deze avond is Maaike Heethaar. Er is ook gelegenheid om lekker actief te doen.

Leontien van Moorsel geeft twee spinninglessen van een half uur. Na afloop voegt ze zich bij het feest. De Ladies Night is het voorproefje van de nationale Leontien Ladies Ride op zondag 3 juni, waarvan de eerste in Raalte is.

Vital Centre roept dames op om samen met het Vital team mee te doen aan de Leontien Ladies Ride. De dames kunnen zich daarover laten informeren op de Vital Ladies Night op 16 maart. Een kaartje kost 10 euro. Wil je meedoen met de spinning clinic, dan betaal je het dubbele.

Eerste spinning clinic: 19:30 – 20:00 uur uitverkocht

Tweede spinning clinic: 20:15 – 20:45 uur

Aanvang Ladies Night: 20:00 uur

Losbarsten feest, openingsact: 21:00 uur

Laatste liedje dj: 01:00 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.