kaarten hertha in maart in de verkoop

De kaarten voor het toneelstuk ‘Hertha… Omdat ze een Joods meisje was’ gaan in het begin van maart in de verkoop. Afgelopen zaterdag presenteerde de cast zich en werd de poster onthuld.

In de hal van de firma Van Gurp werd uitleg gegeven over het ontstaan van het toneelstuk en gaf regisseur Jolmer Versteeg uitleg over de inhoud van het stuk. Hierna werd de poster onthuld door mevrouw Hietkamp-Renès, een vriendin van Hertha, en Sakia van de Bijl die in het toneelstuk de hoofdrol speelt.

Op donderdag 12 en vrijdag 13 april om 20.30 uur wordt in de hal van de Firma Van Gurp het toneelstuk opgevoerd. Begin maart zijn de kaarten á tien euro te bestellen via staging2.theaterolstwijhe.nl of af te halen bij Postagentschap Bourquin in Wijhe en Boek- en Kantoorvakhandel Korten in Olst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.