joran pot verruilt fc zwolle voor eagles

Oud-Heinoër Joran Pot maakt een opvallende overstap. De middenvelder verruilt het Blauw-Wit voor het Rood-Geel. De 23-jarige speler komt per 1 juli over en tekent een tweejarig contract bij Go Ahead Eagles met een optie voor een derde seizoen.

Joran Pot is geboren en getogen in Heino, waar hij bij vv Heino begon. Daar werd hij ontdekt door FC Twente, waar hij niet doorbrak. Via RBC Roosendaal kwam hij vorig seizoen bij FC Zwolle terecht. Inmiddels is Pot, die zowel op het middenveld als in de defensie uit de voeten kan, basisspeler bij de koploper in de Jupiler League. Hij speelde tot nu toe 50 duels in de Jupiler League.

Marc Overmars, verantwoordelijk voor technische zaken bij Go Ahead Eagles, is tevreden dat hij vlak na het vastleggen van Sjoerd Overgoor en Jop van der Linden opnieuw een talentvolle jonge speler aan Go Ahead Eagles heeft weten te binden. ‘We hebben Joran Pot al langer op het oog en omdat zijn contract aan het einde van dit seizoen afloopt, hebben we hem onlangs benaderd. Joran is een speler die op het middenveld, maar ook in de verdediging goed uit de voeten kan.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.