jeugdige heetense badmintonners kampioen

Het eerste jeugdteam van de Heetense Badminton Vereniging is zondag kampioen geworden in de regiocompetitie U15. Lange tijd was het spannend of het team voldoende punten binnen zou slepen. Tot voor dit weekend stonden de badmintonners derde in de poule met twee wedstrijdpunten achterstand op koploper Genemuiden en een wedstrijdpunt achterstand op IJsselstad.

Zaterdag moesten Genemuiden en IJsselstad tegen elkaar en in die wedstrijd zijn de wedstrijdpunten verdeeld, het werd 4-4. Daardoor kreeg het jeugdteam kans om alsnog met meer wedstrijdpunten het kampioenschap binnen te slepen. Dat lukte tegen het Zwolse BC. Met acht wedstijdpunten werd zondagochtend in Sporthal Heeten overtuigend gewonnen. Daarmee heeft J2 met twee wedstrijdpunten het kampioenschap naar zich toe getrokken. De afgeladen publiekstribune gaf luidruchtig steun aan de overwinning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.