inschrijving heino bokaal geopend

De inschrijving voor de Open Heinose Tafeltenniskampioenschappen ‘De strijd om de Heino Bokaal 2012’ staat weer open. Dit jaarlijks terugkerende toernooi is een mix tussen gezelligheid en prestatie en wordt georganiseerd door Tafeltennisvereniging Heino in haar eigen tafeltenniscentrum ’t Roekenest.

Het toernooi bestaat uit drie afzonderlijke voorrondes en een finaledag. Op zaterdag 17 maart wordt de eerste voorronde gespeeld, op vrijdag 23 maart is de tweede voorronde en de laatste voorronde is op zaterdag 31 maart. Alle wedstrijden beginnen om 20.00 uur, de zaal is een half uur voor aanvang geopend. De finales worden op zaterdag 14 april gespeeld.

Het toernooi wordt net als voorgaande jaren gespeeld in drie poules. Poule 1 is voor de zogenaamde Campingklasse, bestaande uit recreatiespelers. In poule 2 spelen tafeltennissers uit de NTTB-competitie, vierde tot en met zesde klasse en in poule 3 de tafeltennissers uit de eerste tot en met derde klasse.

Wil je aan een voorronde meedoen, maar niet aan de finaledag dan kan dat ook. De inschrijving sluit op 1 maart. Meer informatie en inschrijven via staging2.ttv-heino.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.