Home / archiefcentraal / inbraak in olster woning

inbraak in olster woning

In een woning aan het Zandweteringpad in Olst is dinsdagmiddag ingebroken, vermoedelijk rond 17.30 uur. De bewoner zag bij thuiskomst dat er een inbraaksporen waren en alarmeerde de politie. Er werden diverse goederen weggenomen, waaronder een opvallende racefiets, zwart/wit met rode banden, een LCD TV, een motorkettingzaag en een koffertje met gereedschap.

De politie komt graag in contact met eventuele getuigen die iets gezien hebben in deze buurt rond dit tijdstip of iets meer weten over de goederen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Lees ook

Midzomerfeest Mariënheem weer de tent in

MARIËNHEEM – De kogel is door de kerk: het is de bedoeling dat het Midzomerfeest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.