ijsbaan raalte naar verwachting weekend open

De ijsvloer van de Raalter ijsbaan aan de Overkampsweg is woensdag nog niet dik genoeg om open te gaan. Het lijkt erop dat dat ook nog een paar dagen gaat duren. “Heel misschien donderdagavond, maar dat lijkt ook nog te kort dag. Misschien vrijdagmiddag en anders bijna zeker dit weekend wel,” laat woordvoerder Schrijver van IJsbaan Raalte weten.

Woensdagmorgen is er voor het laatst gemeten toen was het ijs nog niet dik genoeg. Donderdag wordt er opnieuw gemeten, maar naar verwachting is ook dan de ijsvloer nog te dun. Er moet minimaal 6 á 7 centimeter liggen om open te kunnen gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.