hoofdprijs barcompetitie voor dames smhc

Met de bekendmaking van de winnaars, is ook de barcompetitie afgesloten. De prijsuitreiking vond plaats tijdens een speciaal georganiseerde Ladies Night. De prijs voor de hoogste omzet ging naar het damesvoetbalteam van SV Raalte, tussen de nummer 1 en 2 zat slechts 5 munten verschil in de omzet.

De grootste zak consumptiemunten ging dus naar SV Raalte, maar SMHC werd tweede. Tussen de twee uitreikingen in, mochten de aanwezige dames nog even genieten van een gespierde ‘politieagent’ die de boel even op stelten zette met een heuse stripact.

Toen om 23.15 uur bekend werd dat SMHC de winnaar van de sponsorcheque werd, begon een lange en feestelijke avond…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.