hard rock coverband in lierderholthuis

De hardrock coverband Saucy Mary treedt op zaterdag 11 februari op in d’Olde Wettering in Liederholthuis. De organisatie van de vijfde live-muziekavond is weer in handen van stichting Live Music Heino, deze keer in samenwerking met café d’Olde Wettering in Lierderholthuis.

Alle heren van de band spelen al tientallen jaren en hebben geen graantje aan enthousiasme verloren. Dat laatste komt waarschijnlijk omdat zij elkaar gevonden hebben in hun muziekkeuze en het brede repertoire. Saucy Mary speelt nummers van onder aandere Deep Purple, Snow Patrol, John Mayer, Danko Jones, AC/DC, The Cult, The Who, 3 Doors Down, Seether en nog veel meer. Klassieke rock wordt afgewisseld met hits van vandaag. Het zijn over het algemeen stevige nummers die lekker in het gehoor liggen. Hier en daar weer even een rustig nummer om bij te komen.

Voorafgaande aan de band en in de pauze zal de veertienjarige gitarist Tom Guitar V uit Raalte optreden. Deze jonge muzikant treedt voor het eerst op buiten zijn woonplaats. Zeer de moeite waard om wat eerder te komen om dit talent te zien en te horen spelen op zijn elektrische gitaar.

Het optreden begint om 21.00 uur. Saucy Mary treedt vanaf 21.30 uur op. Den entree is gratis. Meer informatie vind je op staging2.live-music-heino.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.