graydon award voor hannink makelaars

Hannink Makelaars heeft recentelijk de Graydon Award overhandigd gekregen. De award garandeert dat Hannink een financieel gezond bedrijf is. De makelaardij heeft vestigingen in Raalte en Wijhe.

Graydon beoordeelt als financiële dienstverlener bedrijven op hun kredietwaardigheid en financiële huishouding. Dat gebeurt middels steekproeven. Voor het ontvangen van de Graydon Award geldt een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Landelijk blijkt volgens Graydon slechts 3 procent van ondernemend Nederland deze ‘triple A status’ te hebben.

“Het behalen van de Graydon Award was voor ons een grote verrassing”, vertelt Paul Hannink. “Maar wel een heel leuke verrassing. Met de award benadruk je dat je tegen een stootje kunt en een betrouwbare partner bent. We zijn heel trots. Helemaal gezien de huidige tijd.” Max van der Kwaak voegt toe: “We zijn nu financieel gezond, maar dat is eigenlijk nooit anders geweest. Voor relaties is het best plezierig te weten dat deskundigen zo je onderneming beoordelen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.