Home / archiefcentraal / golden earring zuiderwijk geeft drumworkshop

golden earring zuiderwijk geeft drumworkshop

Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk treedt zaterdag 3 maart om 20.15 uur op in het Holstohus Theater met zijn eigen soloprogramma “Trommelfruit”. Voorafgaand geeft hij om 19.00 uur een workshop over drummen.

Cesar vertelt onder meer hoe je beter in je vel komt te zitten door optimale coördinatie van de ledematen. Verder beantwoordt hij dringende drummersvragen, overgoten met een aanstekelijke drumsaus, afgewisseld met grooves en solo’s. De workshop is gratis toegankelijk voor mensen met een kaartje voor de voorstelling. Eventueel kan de bezoeker naar aanleiding van een vraag zelf iets uitproberen.

“Ik kan dagen achter elkaar praten over drummen, maar het is ook eens interessant om een meer persoonlijk contact te hebben met de bezoeker,” aldus Zuiderwijk over zijn voorstelling. “Techniek, oefenen, bezieling, het spelen in een band: kom maar op! Ik verheug mij er nu al op!”

Het aantal plaatsen voor de workshop is beperkt. Wie zeker wil zijn van een plaats kan zich aanmelden via info@theatersolstwijhe.nl. Kaarten voor de voorstelling á € 18,50 zijn te koop via www.theatersolstwijhe.nl en bij de verkooppunten: Holstohus (VVV-balie), Boekhandel Korten (Olst), DA Bourquin (Wijhe).

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.