golden earring drummer naar holstohus theater

Cesar Zuiderwijk, de drummer van Golden Earring, treedt op zaterdag 3 maart vanaf 20.15 uur op in het Holstohus Theater in Olst op met zijn eigen soloprogramma ‘Trommelfruit’. Voorafgaand geeft hij om 19.00 uur een workshop over drummen.

De voorstelling van Cesar Zuiderwijk zit vol luchtige verhalen, drumtypetjes en imponerend slagwerk met akoestische en elektronische drums (twee grote stervormige structuren die de lichten aansturen). Cesar is niet alleen een hele goede muzikant, maar ook een geboren entertainer. Een gekke vent, die graag ongewone acts combineert met zijn drumtalent. Het publiek kan uit volle borst meezingen bij het drumvolkslied ‘Boem Tjakka Tjakka’ en zelf meespelen met twee grote opblaasbare stokken die in het theater te koop zijn voor de voorstelling

Voorafgaand aan de voorstelling is er om 19.00 uur een ‘Get Gogether’ met Cesar. Ook voor de niet-drummers is dit een leuke en interessante workshop. Het publiek vraagt en Cesar werkt. Eventueel kan de bezoeker naar aanleiding van een vraag zelf iets uitproberen. De workshop is gratis voor wie een kaartje heeft. Wie zeker wil zijn van een plaats bij de workshop moet zich opgeven via info@theatersolstwijhe.nl.

Kaarten voor de voorstelling kosten 18,50 euro en zijn te koop via staging2.theatersolstwijhe.nl en bij Boek- en kantoorvakhandel Korten in Olst, Holstohus (VVV-balie) en Postagentschap Bourquin in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.