go back to the zoo naar rockin ribs

Met de toevoeging van Go Back To The Zoo en King Jack heeft de organisatie het programma voor Rockin’ Ribs op zaterdag 26 mei in Raalte rond. Eerder werd Status Quo al aangekondigd.

Go Back To The Zoo is tegenwoordig één van de grootste bands in het Nederlandse muziekcircuit. Vanaf debuutsingle Electric scoort de band hit na hit en speelden ze op de grootste festivals en in de beste clubs. Zo stond de band op Lowlands, Pinkpop en het Hongaarse Sziget. Afgelopen jaar stond de band al op het podium tijdens Stöppelhaene. Door veel te spelen, heeft de band een zeer goede live reputatie opgebouwd.

Op 6 april verschijnt het tweede album Shake A Wave en de eerste single van dit album What If stijgt met de dag hoger in de hitlijsten.

King Jack timmert hard aan de weg. Eind 2011 kwam hun titelloze debuutalbum uit en dit zorgde voor veel landelijke media aandacht. De eerste single Lose It werd veelvuldig gedraaid op 3FM en de nieuwe single Take Me Home wordt ook nog eens gebruikt in de nieuwe commercial van een grote telecomprovider. De band speelt zelf ook een rol in de commercial.

King Jack is een jonge band, maar heeft podiumervaring te over. Zo zaten toetsenist Thijs Boontjes en zanger/gitarist Boaz Kroon in de begeleidingsband van Anouk.

De online voorverkoop startte al in december en de organisatie maakt nu bekend dat aanstaande vrijdag 3 februari de lokale voorverkoop begint bij de voorverkoopadressen: Raalte: Annie Schulten Lederwaren en Raalte Plaza: Formido/Welkoop/Woonstudio Luttenberg: Café de Schoenmaker. Tickets kosten 20 euro, exclusief servicekosten.

Het laatste nieuws is te vinden op staging2.rockin-ribs.nl en staging2.ribsenblues.nl. Rockin’ Ribs is ook te volgens via Twitter: @rockin-ribs en facebook: facebook.com/rockin-ribs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.