gezamenlijk eten voor ouderen bij marktzicht

Café-restaurant Marktzicht is op 15 februari het onderkomen voor het gezamenlijk eten voor ouderen in Heino. Drie ouderenbonden en de Stichting Ouderenwerk Heino werken samen in dit project voor mensen boven de 55 jaar.

Op de derde woensdag van de maand, deze maand dus op 15 februari, kan er om 17.00 uur gegeten worden bij Marktzicht. Voor de prijs van tien euro (excl. consumpties) wordt er door de medewerkers van dit restaurant een tweegangen menu geserveerd. Je kan kiezen uit een menu met vlees of met vis. Dit moet je bij de aanmelding doorgeven.

Aanmelden kan bij de contactpersonen van de betreffende ouderenbonden of bij de SOH

(B.Stenvert, tel. 392451 of J. Visscher, tel. 393626). De aanmeldingen moeten, om organisatorische redenen, uiterlijk zaterdag 11 februari binnen zijn. Er moeten minimaal 10 deelnemers zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.