gewoon carolien ogen 2

Een man is zelfstandig ondernemer, heeft geen nieuw werk binnengekregen en zijn reservepotje geld raakt op. Hij mocht leren vertrouwen op het leven, terwijl hij deed wat hij voelde dat hij mocht doen. Als ik hem weer zie, heeft hij weer zicht op een goed project. Er is nog veel drukte bij hem. Ik vraag hem mij in ontvangende staat aan te kijken. Ik voel dat onze lichtlichamen samensmelten voor zover dat voor hem oké is. Hij ervaart buiten hem enorme kracht, zachtheid, gedragenheid, liefde. Er is geen tijd. Zijn ‘ík’ wordt heel enthousiast. “Dit is de bron, dit is de bron’… Een nieuwe ervaring en stap in zijn ontwikkeling.

Een andere man komt voor de eerste keer. Ik kan zijn gedachten nog niet volgen, voel wel wie hij is. Hij heeft veel heftige dingen in zijn leven liefde gegeven, begeleidt nu mensen en doet wat hij voelt dat hij mag doen, maar weet niet wat er gebeurt, waar het vandaan komt en het voelt alsof hij controle verliest. Dat maakt hem angstig. Hij is verhuisd naar een andere plek en als hij daar is, heeft hij het gevoel dat hij thuiskomt.

Ik vraag hem mij aan te kijken. Ik zie vele gezichten van hem, merk dat er allerlei blokkades opgelost worden terwijl dat gebeurt. Hij wordt rustiger. De tweede keer dat ik hem zie, is de controle al minder. Ik mag hem vrijwel meteen aankijken. Hij kan voelen dat er tussen ons vanaf de grond een oerkracht van scheppende energie is, bruisend, dragend, vol liefdeskracht. Alles in hem en mij, alle cellen in ons ervaren die golvende oerkracht. Intense vreugde. Onze zielen, gaan op in de grote ziel. Ik vertel hem dat ‘ik’ net als hij ‘Niets’ weet. Vanuit dat Niets komen alle antwoorden, Alles komt vanuit het vormloze naar het Zelf, de scheppende kracht, de schepper en gaat ernaar terug. Er hoeft geen controle of oppasser van het ‘ik’ te zijn. Alles mag er zijn. Dienstbaar zijn aan het Leven. Stap voor stap steeds meer..

Heb jij soortgelijke ervaringen, raakt dit iets bij je? Stel gerust je vragen, vertel gerust je verhaal. info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.