gewapend tegen de kou naar school

Met een flinke muts op, een dikke jas aan, een paar stevige handschoenen aan en natuurlijk de sjaal goed omgeslagen fietsen scholieren door de winterkou naar school. Wie vanuit een ander dorp op de fiets naar school in Raalte moet, heeft een hekel aan deze dagen.

De grootste pech heb je als je door en door koud van de fiets komt en vervolgens direct moet aantreden in de gymzaal. Slecht nieuws voor de scholieren: als we de weermannen en –vrouwen moeten geloven wordt het nog een stukje kouder. Aan de andere kant, als het nog kouder wordt, zit er misschien nog wel een dagje ijsvrij in voor de scholieren…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.