get fit for life in actie voor alpe dhuzes

Het team Get Fit for Life bestaat uit mensen van Azerty en Lifestyle Centre uit Raalte. De deelnemers trainen momenteel hard om de benodigde conditie voor de slijtageslag op te doen, maar daarnaast voert het team diverse acties om zoveel mogelijk geld binnen te halen. Per persoon willen ze minimaal 2.500 euro veilig stellen.

Om dat doel te bereiken is er morgenavond bijvoorbeeld een benefietavond voor ondernemers bij Lifestyle Centre. Ook was er in december al een spinning-marathon en zijn er in mei nog een veiling en een nog nader te bepalen eindevenement.

Het team pakt de zaken professioneel aan, want voor de sponsoring kan gekozen worden uit verschillende pakketten. Zo kost het Gold-pakket 450 euro, terwijl men voor 75 euro het bronzen pakket kan aanschaffen. Onderdelen van deze pakketten zijn bijvoorbeeld naamsvermelding in diverse media, waaronder deze website en de krant Salland Centraal.

Bezoek staging2.getfitforlife.nl voor meer informatie over het team en de sponsormogelijkheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.