gesponsorde schoolbus voor team lef

Frans Smink van Smink Transport en 7CAUSE willen Team Lef helpen. Zij hebben er voor gezorgd dat het team een Amerikaanse schoolbus gesponsord krijgen, voorzien van een keuken, wc en de mogelijkheid om in te slapen.

Het team van acht lopers zal in twee groepen gedeeld worden van vier personen. Team 1 zal starten en in die tijd heeft team 2 rust en wordt het naar het wisselpunt gebracht. Daar zal team 1 vervolgens stoppen. Team 2 zal dan de volgende uren gaan lopen. In die tijd wordt team 1 weer naar een wisselpunt moeten worden gebracht en in deze tijd zullen de leden moeten eten, gemasseerd worden en proberen iets te slapen. Er wordt dag en nacht doorgelopen, dus enige rust is zeker niet onbelangrijk.

Team lef is nog opzoek naar twee negen-persoonsbusjes. Mocht een bedrijf ons willen helpen hiermee, neem dan contact met ons op teamlef2012@gmail.com Doneren kan ook altijd nog op rekeningnummer 1687.15.945 ten name van Team Lef! Elke euro is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.