geen elfstedentocht wel volop winterpret

Feit is wel dat er in deze regio volop geschaatst kan worden en dat gebeurt ook. Wie zondagmiddag een winterwandeling over de kleigaten bij Windesheim maakte, kon het oer-Hollandse wintergevoel letterlijk opsnuiven. Het winterzonnetje, de schaatsers en het zopiekraampje.

We riepen vrijdag en zaterdag op om je winterfoto’s in te sturen. Aan die oproep werd massaal gehoor gegeven, het ‘sneeuwt’ nog steeds winterfoto’s in onze redactiemailbox. Het fotoalbum bij dit artikel bevat een schitterende impressie van wat zich in deze regio afspeelde.

Heb jij ook een mooie winterfoto geschoten? Hij is nog steeds van harte welkom!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.