finaleweekend raalter dressuur bokaal

Het finaleweekend van de Raalter Dressuur Bokaal begint vrijdagavond om 18.30 uur met de klasse Z2. Daarna komen zaterdag de klassen Z1, M2, L2, M1 en L1 aan bod in manege De Hooge Weg. Zondagmorgen start de klasse B, waarna ’s middags om 14.30 uur de finale van start gaat.

De Raalter Dressuur Bokaal bestaat uit drie dressuurwedstrijden met als afsluiting de finale op de zondagmiddag. Uit elke klasse kunnen drie ruiters/amazones zich kwalificeren voor de finale. Zij moeten aan minimaal twee van de drie wedstrijden hebben deelgenomen. De hoofdprijs bestaat uit een geldbedrag van 100 euro, een kampioenslint en de bokaal.

De startlijst en overige informatie zijn te vinden op de website van de vereniging staging2.lrraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.