evi en joeri lezen het beste voor

In totaal deden er zeventien scholen uit de gemeente Raalte mee met het kampioenschap.

De supporters waren er niet alleen voor de gezelligheid. Met spandoeken mochten zij hun kampioen zo goed mogelijk aanmoedigen. Voor het mooiste spandoek was er ook nog een leuke prijs. De Vogelaar uit Raalte en St. Nicolaas uit Lierderholthuis wonnen de spandoekenwedstrijd.

De winnaars van de voorleeswedstrijd gaan, als de twee voorleeskampioenen van de gemeente Raalte, door naar de Regionale Voorleesronde op donderdag 5 april in het Kulturhus in Holten. Voor de twee winnaars hiervan is er op woensdagmiddag 25 april in het ZINiNtheater te Nijverdal de provinciale finale en tot slot de landelijke finale op woensdag 23 mei in het tijdelijke muziekcentrum, ‘De Rode Doos’ in Utrecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.