elly van niekerk wint fotoactie winterse beelden

Elly van Niekerk uit Luttenberg is de winnares van de fotoactie ‘Winterse beelden’. Ze wint hiermee een fotoshoot bij De Fotograaf in Raalte. Frank Smit van De Fotograaf in Raalte zegt het volgende over de winnende foto: ‘‘De winnende foto toont het beeld van de op zijn eind lopende winter. In korte tijd kregen we in 2012 strenge vorst, een naderende Elfstedentocht en veel ijspret. Zo snel als de winter kwam, zo snel eindigde hij ook.’’

‘‘De kringen in het water laten een typisch beeld zien van dooiweer, juist met een door de natuur gevormd “ijs-kunstwerk” daarbij, waarin iedereen zijn of haar fantasie kan gebruiken om er iets in te zien. De één ziet er een vuist of bokshandschoen in de ander een zeehondje, dat net boven water komt.’’

‘‘Volgens de maakster van de foto kon je elke dag iets anders zien in de ijsklomp, door de dooi werd de vorm steeds weer anders. De foto is krachtig, omdat het onderwerp de hele opname overheerst en er mooie diagonale lijnen in zitten. Kortom: een foto, die de korte winter van 2011-2012 typisch weergeeft.’’

Op fotograaf.sallandcentraal.nl kun jij nu ook meedoen aan de volgende actie met het thema ‘Geluk’. Meedoen is simpel en gratis en misschien win je ook wel de fotoshoot. Op fotograaf.sallandcentraal.nl vind je ook de winnende foto met alle andere deelnemende foto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.