Home / archiefcentraal / elfstedentocht voor basisscholieren welsum

elfstedentocht voor basisscholieren welsum

De leerlingen van basisschool Dijkzicht in Welsum hebben donderdagmiddag een heuse Elfstedentocht geschaatst. Door de hoge waterstand van de IJssel zijn alle weilanden ondergelopen en vervolgens dichtgevroren. Warm ingepakt vertrokken de kinderen met schaatsen, stoelen en sleeën naar het ijs.

Eenmaal op het ijs kregen zij allemaal een echte Elfstedentocht stempelkaart, die na elke ronde werd afgestempeld. Ook een koek en zopie tent mocht natuurlijk niet ontbreken. De middag werd afgesloten met een beker warme chocolademelk en een plak ontbijtkoek.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.