elfstedentocht op ijsbaan lemelerveld

Op ijsbaan Lemelerveld wordt woensdagmiddag een mini-elfstedentocht verreden. Schooljeugd kan vanaf 14.00 uur langs ’11 steden’ schaatsen, daarbij moet een volle stempelkaart behaald worden. Wie met een volle stempelkaart over de finish komt, krijgt een herinneringsvaantje.

De Lemelerveldse ijsbaan was de eerste baan in Oost-Nederland die open ging. Sinds vorige week heeft ’t Schaatspunt maar liefst 3.500 bezoekers gehad. Het was koud, maar mede door een lekker zonnetje in het weekend was het goed toeven op het ijs. Niet alleen Lemelervelders bezochten de baan, uit de hele regio kwamen schaatsliefhebbers.

Meedoen aan de Elfstedentocht in Lemelerveld? Aanmelden kan woensdag vanaf 13.30 uur, de start is een haqlf uurtje later.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.