elewa gedreven door gezondheid

“De gezondheid van de mens wordt bepaald door zijn geestelijke en lichamelijke gesteldheid. Deze twee hangen samen. Als het lichaam of de geest signalen afgeeft dat er iets niet klopt, dan is dit een aanwijzing om aandacht te geven aan jezelf.” Aan het woord is Ewa Bouman- Lewandowska, kinesioloog van Praktijk ELEWA in Raalte.

Ewa biedt de cliënten van haar natuurgeneeskundige praktijk de mogelijkheid om samen met haar aan hun gezondheid te werken. Zowel bij fysieke als psychische klachten, maar ook preventief voordat de klachten hinderlijk worden.

Het accent ligt op het opsporen en opheffen van bestaande, storende oorzaken van de ziektes zoals voedselovergevoeligheden, de aanwezigheid van toxines in het lichaam, hormonale problemen, onverwerkte emoties, stress en begrenzende gedachtepatronen etc. “De mix van verschillende behandeltechnieken en de brede aanpak geeft de mogelijkheid om tot de meest effectieve behandeling over te gaan en de onderliggende oorzaak van de verstoring aan te pakken in plaats van het alleen maar behandelen van symptomen”, vertelt Ewa. “Blokkades in energiebanen worden verwijderd, de onbalans opgeheven en het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd. Dit geeft de therapie de maximale kans op behandelsucces.”

Bij ELEWA kun je ook terecht voor allergietesten, onderzoek van voedingsopname en supplementen, versterking van immuunsystemen en vitaliteit, neutralisatie van de restverschijnselen van vaccinaties en bijwerkingen van medicaties en veel meer. De praktijk is gespecialiseerd in allergieëneliminatie (allergieën worden blijvend geëlimineerd), maar ook in het behandelen van kinderen met leer- en/of gedragsproblemen, ADHD, autisme etc. De behandelingen zijn bij de meeste zorgverzekeraars opgenomen in de aanvullende pakketten.

Meer informatie op staging2.elewa.nl of neem telefonisch contact op met de praktijk, tel. 0572-362579.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.