eagles in de onderste regionen na nederlaag

Zwolle moet intussen uitkijken dat het een herhaling van vorig seizoen mee gaat maken. Art Langeler en de zijnen lagen toen ook de hele competitie dik voor, maar morsten op het laatst net een puntje teveel voor promotie.

Zwolle liet vrijdag twee punten liggen tegen MVV (1-1). Eindhoven verloor echter tegen Oss (0-1). Maar Sparta won zaterdag van Cambuur met 2-1 en de Rotterdammers zijn nu de directe belagers van de Zwollenaren. Zwolle staat nog wel elf punten los, maar Sparta speelde een wedstrijd minder. In verliespunten scheelt het dus nog maar acht punten, een te overbruggen marge de komende twaalf wedstrijden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.