Home / archiefcentraal / eagles in de onderste regionen na nederlaag

eagles in de onderste regionen na nederlaag

Zwolle moet intussen uitkijken dat het een herhaling van vorig seizoen mee gaat maken. Art Langeler en de zijnen lagen toen ook de hele competitie dik voor, maar morsten op het laatst net een puntje teveel voor promotie.

Zwolle liet vrijdag twee punten liggen tegen MVV (1-1). Eindhoven verloor echter tegen Oss (0-1). Maar Sparta won zaterdag van Cambuur met 2-1 en de Rotterdammers zijn nu de directe belagers van de Zwollenaren. Zwolle staat nog wel elf punten los, maar Sparta speelde een wedstrijd minder. In verliespunten scheelt het dus nog maar acht punten, een te overbruggen marge de komende twaalf wedstrijden.

Lees ook

Bijzondere editie van Deventer op Stelten

Programma gespreid over tien dagen; voorverkoop inmiddels begonnen DEVENTER – Van vrijdag 2 tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.