eagles 7 2 en zwolle 3 0 winnen allebei

Eindhoven (4-1 tegen MVV) en Sparta (2-1 tegen Willem II) wonnen ook. Voor Zwolle zijn dat de beide concurrenten op weg naar de eindstreep. Door de overwinning liet Zwolle de concurrentie niet dichterbij komen. Art Langeler was daar uiteraard blij mee. Deze week had hij al aangekondigd helemaal niet verrast te zijn als Zwolle nog meer punten laat liggen: “Uiteindelijk wordt iedere competitie spannend”, zei Langeler bijna filosofisch, hoewel de werkelijkheid vaak zat anders is. Soms worden teams weken voor het eind van de competitie al kampioen.

Go Ahead hoeft niet aan een kampioenschap te denken. Maar na het blamerende verlies tegen AGOVV kwam een overwinning wel goed uit. Met de overwinning houden de Deventenaren aansluiting met de middenmoot.

Kolder en Overgoor schoten er samen voor rust drie in bij de Eagles. Met 3-1 werd er thee gedronken. Na rust hadden Antonia, Suk, Heerkens en Kamari maar twintig minuten nodig de teller op zeven te krijgen. Het publiek schreeuwde om tien-tien-tien, maar de Deventenaren zakten na die dikke voorsprong een beetje in.

Slot, Bannink en Cisek scoorden voor Zwolle, alle drie in de tweede helft.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.