dw en van der heyden samen verder

Het kantoor van Dirk Woesthoff was tot voor kort gevestigd bij zijn woning aan de Wechterholt 35 in Wijhe. “Middenin het buitengebied, niet echt een zichtlocatie”, constateert hij. Maart 2011 trok hij de stoute schoenen aan en liep hij naar binnen bij Frieda. Die was in 2010 begonnen met Echtscheiden Nieuwe Stijl en bleek daarmee absoluut in een behoefte te voorzien. “Mijn bureau heeft een enorme vlucht genomen, veel groter dan ik ooit had durven hopen”, vertelt ze. “Door de combinatie met mijn makelaarskantoor kwam ik elke week tijd tekort. Ik was al aan het nadenken over een oplossing. Maar het was moeilijk. Het ontbrak me bovendien aan tijd om zelf een jonge, ambitieuze makelaar op te leiden. Het aanbod van Dirk om samen te werken, kwam dus precies op het goede moment.”

De samenwerking biedt voor beiden voordelen. Frieda krijgt meer lucht in haar agenda, maar kan daarnaast, via het lidmaatschap van Dirk, haar woningenpakket nu ook aanbieden op Funda.nl. Bij bezichtigingen die daaruit voortvloeien, is het mogelijk dat DW Makelaardij de honneurs waarneemt. Dirk krijgt er een zichtlocatie voor terug en zal na de beoogde overname zijn woningenpakket flink zien groeien. Hij heeft met het oog daarop inmiddels al een extra kracht aangenomen in de persoon van Lilian Ouwerkerk. “Ook om de vrouwelijke kant van het vak te benadrukken”, stelt Dirk. “Juist nu maak je daarmee het verschil. In de huidige markt kun je niet achterover leunen, je moet echt makelen. Voor elke woning stellen we een marketingplan op, gebaseerd op de basis van het huis en de wensen van de eigenaren.” “We verkopen immers sfeer en emotie”, voegt Lilian toe. “Als wij bezig zijn met een fotoshoot, gaat zij met kussentjes in de weer”, vervolgt Dirk. “Da’s weer een heel andere benadering. Dat oog voor detail, die vrouwelijke insteek, dat heb ik als man niet. Terwijl het wel heel belangrijk is. Voor een fotoshoot trekken we bijvoorbeeld al zo een halve dag uit. En als het nodig is, schakelen we een styliste in.”

DW Makelaardij, Van der Heyden Makelaardij en Echtscheiden Nieuwe Stijl zijn gevestigd aan de Canadastraat 8 in Heino. Meer informatie op staging2.dwmakelaardij.nl; staging2.vanderheydenheino.nl en staging2.echtscheidennieuwestijl.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.