drie olster badmintonteams kampioen

Drie jeugdteams van BC Baco uit Olst zijn zaterdag kampioen geworden. In sporthal de Hooiberg sleepten de teams J1, J3 en J4 de titel in de wacht, team 2 werd tweede in de competitie. Voor het eerste jeugdteam was het de derde titel op rij.

Baco J1 speelde het laatste competitieduel tegen Kwiek uit Raalte, de thuisploeg uit Olst won met 5-3. Baco J3 kwam tegen nummer twee van de competitie Heeten Bonds. De winnaar zou kampioen worden en ook nu liet de thuisploeg er geen gras over groeien. Het werd liefst 8-0.

Baco J4 was voor aanvang van het duel al kampioen, maar ook de laatste competitiewedstrijd werd gewonnen. NOP uit Emmeloord werd met 8-0 aan de kant gezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.