donderdag tweede drumclinic polyhymnia

Muziekvereniging Polyhymnia uit Lemelerveld organiseert donderdag 9 februari voor de tweede maal een drum-clinic voor kinderen. Deze clinic is ter voorbereiding op het kinderconcert tijdens de jaarlijkse uitvoering op 24 maart.

De eerste drum-clinic vond plaats op maandag 30 januari in BSO Allio en was met ruim 65 deelnemers volgens de organisatie een groot succes. In de centrale hal van de Regenboogschool konden de kinderen zich uitleven op instrumenten van Polyhymnia en emmers van Multimate. Ook donderdag is Locatie Regenboog aan Dorpsstraat 6 het decor van de clinic die om 15.30 uur begint.

Ter voorbereiding op het kinderconcert zijn er op 7 en 14 maart nog twee drumrepetities in het gebouw van Polyhymnia aan Kroonplein 68. Tijdens de uitvoering op 24 maart mogen de kinderen uiteindelijk op het grote podium hun muzikale kunsten ten gehore brengen. Wie donderdag niet naar BSO Allio kan komen maar wel mee wil doen met de repetities, is tijdens die avonden gewoon welkom.

Voor meer info zie: staging2.muziekverenigingpolyhymnia.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.