dolf jansen vertelt ons hoe het moet

Dolf Jansen heeft gister in een 90 procent bezette zaal in het Hoftheater de mensen verteld hoe het moest. Zo stond het eerder deze week in de Salland Centraal. Dolf vond het zelf wel grappig dat we zo over hem schreven. Hij had zich even ingelezen over Raalte en omstreken en dat kon de zaal merkbaar waarderen.

Hij wilde alleen maar feiten. Geen eromheengedraai en geen gespin, alleen maar feiten. Met deze insteek nam hij alle zaken die op dit moment spelen onder het licht. Zo ging het over emancipatie, het natuurbeleid, de katholieke kerk, de flierefluiter en Andries Knevel.

Dolf wil de wereld een stukje beter maken en vraagt het publiek dat ook te doen. Zelf denkt hij daar ook veel over na en steunt bijvoorbeeld Join the Pipe. Het was een avond vol grapjes en serieus nadenken. Je kunt zeggen wat je wilt, maar hij heeft zeker wel verteld hoe hij vindt dat het moet.

Op hofinsalland.nl vind je het programma van het Hoftheater. Zo staan binnen kort op de planning: Purper, Op sterk water, Emma’s feest en Javier Guzman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.