dikke nederlaag plus severijn heeten

De gasten bleven echter iets scherper en hielden de gehele eerste helft een voorsprong van drie doelpunten die de dames uit Heeten eigenlijk niet groter lieten worden. Wel was VZV de beter handballende ploeg in de sporthal.

Na rust waren er nog steeds kansen om de wedstrijd te kantelen. VZV kwam echter als een speer uit de kleedkamer. Heeten vergat de gemaakte afspraken in de rust en liepen eenvoudig in het mes van het goed spelende VZV. Het vele balverlies en te gretig verdedigen zorgden er voor dat de bezoekers in een kwartier tijd achttien keer scoorden. Heeten maakte er slechts zeven. Na een kwartier in de tweede helft was de wedstrijd al gespeeld’19-29.

Voor Heeten was het zaak om de uitslag niet te hoog te laten worden. VZV haalde op geen enkel moment de voet van het gaspedaal. De wisselspelers van Heeten pakten het echter, ondanks de stand, goed op en maakten er nog een wedstrijd van. Ondanks de gespeelde wedstrijd lieten zij nog enkele mooie staaltjes handbal zien.

Nieuw Heeten verloor dit weekend de topper tegen Borhave met 27-25. Borhave lijkt nu de beste papieren te hebben op het kampioenschap in de Hoofdklasse A.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.