de vos wint hanenkraaiwedstrijd

Florian de Vos heeft zondag het jeugdklassement van de hanenkraaiwedstrijd in het Buurthuis van Den Nul gewonnen. De haan van De Vos, die aan een thuiswedstrijd deelnam, kraaide vaker dan die van Heetenaren Jasper Groot Zwaaftink en Ramon Haarman.

Bij de volwassenen had je de grootste kans om te winnen als je achternaam Strijdveen was. De winnaar werd namelijk Bennie Strijdveen, tweede werd Gait Strijdveen. Johanna Westerhuis uit Den Nul werd derde.

Voor de allerjongste bezoekers werd er een kleurwedstrijd gehouden. Bij de jeugd van groep 0 tot en met 3 werd Eline Jonker als winnares gekozen. Bij de jeugd van groep 4 tot en met 8 won Ilse Bouwmeester.

Alex Schokker maakte een filmpje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.