de fotograaf raalte overgenomen

De fotospeciaalzaak van De Fotograaf Raalte is sinds 1 januari in handen van nieuwe eigenaren Frank en Marinda Smit. Frank, die zelf al 24 jaar werkzaam is bij De Fotograaf Raalte heeft het roer overgenomen van Clark Hueting, die het wat rustiger aan gaat doen.

Toen Clark samen met zijn vrouw Mary in 1987 de fotospeciaalzaak startte, bleek hun vakmanschap en werkwijze al spoedig een schot in de roos te zijn. Binnen de kortste keren was er behoefte aan een tweede vakfotograaf: Frank Smit. Binnen enkele jaren was De Fotograaf Raalte van een grote onbekende veranderd in een begrip in de regio. Diverse prijzen en onderscheidingen sleepten ze, samen met hun inmiddels fors gegroeide team van medewerkers, naar Raalte.

De winkel zal voortgezet worden in de huidige succesformule: alles op het gebied van digitale fotografie, alle mogelijkheden op foto- en reportage- vakgebied en alle merken en soorten digitale camera’s voor scherpe prijzen. “De consument koopt meestal liever zijn digitale camera bij een vakman dan voor een paar tientjes minder op internet”, vertelt Frank. “Wij verkopen de mensen niet alleen wat, maar leren ze ook fotograferen. Onze klanten weten dat ze bij ons steeds weer terug kunnen komen voor extra uitleg of voor een cursus.”

Er verandert niets aan de gezelligheid en de gemoedelijkheid. “Het wordt door onze klanten op prijs gesteld dat ze onder het genot van een kopje koffie even kunnen wachten tot hun (pas)foto’s klaar zijn”, laat Frank weten. Ook aan de personele bezetting verandert verder niks. Het volledige fotoarchief is overgenomen en alle waardebonnen blijven geldig. Voor dit jaar staan er tal van acties op de plank in het kader van het 25-jarig bestaan van de fotozaak.

De Fotograaf Raalte is zes dagen in de week geopend (Herenstraat 64 te Raalte). Meer informatie op staging2.defotograaf.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.