de 10 verschillen rond pensioenfinish

Wie na een werkzaam leven toewerkt naar de pensionering nadert voelt zich als een Elfstedenschaatser, die het finishdoek bij de eindstreep nadert en zich voorbereidt op de viering van het heugelijk feit. Als dan een minister gaat rekenen en stelt dat de pensioengerechtigde leeftijd vooruitgeschoven moet worden voelt dat als het verplaatsen van de eindstreep bij Leeuwarden. De berekening van de minister is een ’streep’ door de rekening. Door die berekening ligt de eindstreep verder weg dan altijd gedacht.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.