de 10 verschillen rond ijspret

Schaatsen is dus eigenlijk een oeroud jachtgedrag van mannen. Het jagen is doorgegeven in de genen van de man. Hij jaagt niet alleen op dieren of vijanden, maar op een bepaalde leeftijd ook op de vrouw van zijn keuze en daarbij probeert hij haar te imponeren. In veranderende tijden veranderden ook de mogelijkheden van imponeren. Tegenwoordig is een I-Phone een succesvol middel.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.