Home / archiefcentraal / dansworkshop russischoekraiens bij ralda

dansworkshop russischoekraiens bij ralda

Hennie Konings geeft zondag 26 februari een dansworkshop Russisch/Oekraïens bij Dansgroep Ralda in Raalte. De workshop is van 14.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in muziekgebouw de Klanken in Raalte. Meedoen kost slechts 12,50 euro (leden Ralda/Debka betalen 11 euro).

Er zit een maximaal aantal van 30 deelnemers aan vast, dus schrijf je snel in via info@ralda.nl. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. De workshop is onderdeel van het jubileumjaar. Ralda bestaat dit jaar namelijk 40 jaar.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.