dansgarde zoekt nieuwe iesselstars

De dansgarde van de Iesselstars is op zoek naar meisjes voor de miniorengroep van 5 tot en met 7 jaar. Op maandag 27 februari houdt de dansgroep een inloopavond tijdens hun training in het Kulturhus in Olst. Tijdens deze inloopavond wordt er samen een warming up gedaan en wordt er zelfs een kort dansje gemaakt.

Er worden een paar pasjes aangeleerd tijdens deze avond. Ook vaders en moeders worden uitgenodigd om te komen kijken of het allemaal goed gaat. Bovendien zien zij aan het eind van deze avond ook hoe de dans van de miniorengroep van dit jaar eruit ziet. Zo krijgen ouders en de kinderen een goed idee van wat de miniorengroep van het komende jaar bij de Iesselstars gaat leren.

De inloopavond start om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 19.15 uur. De Iesselstars trainen op de eerste verdieping in de spiegelzaal. Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar m.legebeke@ziggo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.