cross circuit afgesloten in de lampe

Bas en Tess Boekema (Zwolle) wonnen het klassement voor lopers tot 40 jaar. In het algemeen klassement op de tien kilometer voor dames 40+ eindigde Anita Spieker uit Deventer eerste. Thea Klink uit Laag Zuthem werd tweede. Bij de heren tussen de 40 en 49 jaar finishte Peter Bruinsma uit Nijverdal als eerste. Raaltenaar Edwin Ophof werd tweede. Deventenaar Marten van der Veen werd eerste bij de 50-plussers, gevolgd door Andre Nij Bijvank uit Haarle.

In het klassement voor vrouwen tot 40 jaar werd Jikke Bolman uit Diepeveen eerste op de 5 kilometer. Lotte Huiberts werd tweede. Bij de 40-plussers won Jolien Schutte uit Olst.

Op de 5 kilometer voor heren tot 40 jaar werd Martin Breunissen uit Raalte eerste. Bij de heren tussen de 40 en 49 jaar won Melchior van der Pol uit Apeldoorn. Tweede werd René van Weezep uit Nijverdal. Bij de heren vanaf 50 jaar ging de eindoverwinning naar Raaltenaar Rudy Brinkman.

De foto’s zijn gemaakt door Johan Wolff. Binnenkort veel meer te zien op staging2.oypo.nl (zoek op de naam abord).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.