clinic voor zwolse halve marathon

Voor deelnemers geldt: Iedereen is welkom, maar een basisconditie is wel vereist; voor beginnende lopers is deze clinic niet aan te bevelen; Iedereen loopt mee op eigen risico, de indeling in niveaugroepen vindt plaats naar eigen inzicht en/of in overleg met de trainers van de groep. De gezamenlijke duurlopen vinden plaats in het weekend. Let op: ene week op zaterdagmiddag en de andere week op zondagmorgen. Raadpleeg tijdig het vooraf verstrekte trainingsschema voor juiste dag, tijd en locatie! De overige begeleide trainingsdagen zijn: elke maandag om 19.30 uur vanaf sportpark de Siggels in Zwolle Zuid en elke donderdag om 19.00 uur vanaf Den Alerdinck of Overmars Installatietechniek aan de L.J.Costerstraat 19 in Heino.

De clinic start op zondag 4 maart om 9.00 uur vanaf de oprijlaan Den Alerdinck te Laag Zuthem. Altijd al een halve marathon willen lopen? Meld je dan online aan via staging2.rcl98.nl of staging2.avsalland.nl

De deelnamekosten bedragen 55 euro. Leden van RCL en AVS betalen 40 euro. Salland Centraal mag tien gratis startbewijzen voor de clinic weggeven. Hoe? Schrijf je in voor de clinic en uit alle inschrijvingen worden tien deelnemers getrokken die gratis mogen deelnemen aan de clinic. Deze actie is ook van toepassing op de leden van RCL en AV Salland.

Let op: Inschrijving voor deelname aan de halve marathon wordt niet door de organisatie van de clinic verzorgd. Dit moet je zelf doen via: staging2.halvemarathonzwolle.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.