claudia lafuente wint fotoactie herfst

Claudia Lafuente uit Olst heeft zaterdag 28 januari van Frank Smit van De Fotograaf Raalte haar prijs gekregen. Zij is namelijk de winnares van de fotoactie ‘Herfst’. Op de foto staat haar partner met hun zoontje op zijn schouders. De prijs bestaat uit een gratis fotoshoot bij De Fotograaf.

Jury: ‘‘Het leuke van deze foto is dat hij gemaakt is op een zonovergoten dag in het najaar van 2011. En dat najaar had veel zonnige dagen. De foto is gemaakt met een compacte digitale camera en niet met de digitale spiegelreflex die de maakster ook bezit. De foto is dan misschien technisch niet helemaal perfect, maar het plezier spat er wel vanaf. Daarom hebben we toch voor deze leuke foto gekozen. Er waren bijzonder mooie herfstfoto’s bij, van zeer hoge kwaliteit, dus de keuze was niet eenvoudig.’’

De actie die nu loopt heeft als thema ‘Winterse beelden’. Die zijn er deze dagen genoeg te schieten. Kijk eens op fotograaf.sallandcentraal.nl voor mooie winterse beelden van mensen die al mee doen of om natuurlijk zelf mee te doen. Misschien win je dan ook wel een gratis fotoshoot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.