carnavalsoptocht maandag op rtv raalte

RTV Raalte zendt op maandag 20 februari om 14.00, 18.00 en 22.00 uur de Grote Sallandse Optocht uit. Deze kleurrijke optocht is de grootste carnavalsoptocht van West-Overijssel en trekt jaarlijks vele deelnemers en bezoekers.

RTV Raalte pakt de verslaglegging van de Grote Sallandse Optocht weer groot aan, in

samenwerking met de Stöppelkaters. De optocht wordt geregistreerd met meerdere camera’s. De regie wordt tijdelijk ondergebracht in Hotel de Zwaan.

De uitzending is tijdens Rosenmontag van 13.00 tot 15.00 uur te bekijken bij de Gouverneur aan de Münstersestraat in Raalte. Daar wordt dan de ‘(Stöppel)Katerbrunch georganiseerd. Happen vóór het stappen. Aansluitend gaat men dweilen in de Raalter horecagelegenheden. Kijk voor meer informatie op staging2.stoppelkaters.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.