carnaval vergunning of niet pronkie bouwt altied

Daarmee wordt uiteraard verwezen naar de voortdurende bouwdrang bij de Flierefluiter in de Raarhoek in Raalte. Op dit moment heeft Pronk een bouwstop voor een nieuwe verblijfshal in aanbouw. Daar moest de politie aan te pas komen om het bouwterrein ook daadwerkelijk te vergrendelen. Toch wordt er op dit moment gebouwd op de kavel van de Flierefluiter. De verbindingsruimte tussen nieuwe hal en entreehal – op zich ook weer een hal op zich – valt namelijk buiten de regels van de bouwstop.

Benieuwd of er dit weekend meer politiek in de optocht rondloopt. Burgemeester Zoon uit Raalte heeft dat liever niet, die grappen over zijn gemeentebestuur. Hij liet zelfs al eens een komisch bedoeld bord van de Enkbrug afhalen. Die brug was historisch gezien verknald door het gemeentebestuur (met beton op het rijgedeelte omdat zo duurzaam is). Maar grappen daarover gingen naar Zoons’ mening te ver. De burgemeester met communicatie in zijn portefeulle was nog amar een paar maanden in Raalte en liet direct al zijn ambtenaren als dieven in de nacht de borden weghalen.

De Flierefluiter figureert in Heeten, zagen we op Facebook. Uit ‘het circuit’ weten we ook dat er in Raalte zondag een politieke wagen meerijdt. Iets van A tot Z. A staat voor Aa en Z voor Zoon. Aa staat dan weer voor Beaphar. En Zoon voor de gemeente. De gemeente wees Beaphar alvast als schuldige aan voor gif in het riool, rechtzaken moeten nog komen. Het schijnt een spectaculaire wagen te worden.

Kortom: kijken dus naar al die carnavalsoptochten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.