carmel leerlingen krijgen verkeersles

De brugklassers van de Havo/VWO afdeling van het Carmel College Salland hebben donderdag en vrijdag les gekregen over verkeersveiligheid. De leerlingen kregen op de drie uur durende verkeersmarkt voorlichting met behulp van videofragmenten, testjes en voorbeelden over verschillende veel voorkomende verkeerssituaties.

De verkeersmarkt is erop gericht dat de leerlingen gaan inzien wanneer zij zich gevaarlijk gedragen in het verkeer en dat het verstandig is dat ze defensief rijden, waarbij ze rekening houden met andere verkeersdeelnemers. De verkeersmarkt is een onderdeel van de Verkeerseducatie die Provincie Overijssel (ROVO) in samenwerking met de Gemeente Raalte.

Op 23 en 24 februari vindt de verkeersmarkt plaats op het VMBO van Carmel College Salland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.