cabaret zang en fotografie in het hoftheater

Met de jubileumtour ‘Given’ viert Mathilde Santing haar dertigjarige carrière als zangeres. Pop, jazz, soul, folk, R&B, swing, spirituals en kinderliedjes, Santing kan het allemaal aan. Haar repertoire is enorm, ze bracht 18 albums en 34 singles uit. Ze won prijzen als de Popprijs, drie Edisons en een Gouden Harp. Kaarten kosten 20 euro en zijn verkrijgbaar via de VVV/ANWB in Raalte (0572 35 24 06) of online te bestellen via staging2.hoftheater.nl De voorstelling begint om 20.15 uur.

Het vijfde avondvullende programma ‘Oorverdovend’ van Javier Guzman gaat over een maatschappij op drift. Een samenleving die niet samen lijkt te willen leven. Geschreeuw op straat, in de winkel, op de radio, op televisie, het internet en zelfs in de Tweede Kamer. Iedereen schreeuwt, roept, gilt. En niemand luistert. Gaat Guzman over iedereen heen schreeuwen of gaat hij juist zachter praten? Vraagt hij zich weer van alles af of komt hij nu eens met oplossingen? Oorverdovend: droog en helder.

Te zien in het HOFtheater op vrijdag 2 maart om 20.15 uur. Voor deze voorstelling bestaat een wachtlijst. Informatie hierover bij de VVV/ANWB in Raalte (0572 35 24 06).

‘World Photo Concert’ is reis langs moeder aarde in beeld en geluid. Foto’s, gemaakt door honderden fotografen over de hele wereld, laten een huiveringwekkende schoonheid zien, evenals de vredigheid en vreugde van volkeren. Het voelt als een warme deken en een sensatie van trots overvalt je, omdat je onderdeel uitmaakt van deze prachtige wereld. Maar juist dan volgt een andere, keiharde realiteit: die van armoe, honger, oorlog, geweld, pijn en verdriet. Trots maakt plaats voor schaamte.

De foto’s worden begeleid door een muzikaal viertal, waaronder gitarist Hans Visser, bekend van Flairck, en Irena Filippova, die met haar warme zang en accordeon de beelden in het Russisch en Nederlands ondertiteld. Te zien in het HOFtheater op zondag 3 maart om 20.15 uur. Kaarten kosten 18,50 euro en zijn verkrijgbaar via de VVV/ANWB in Raalte (0572 35 24 06) of online te bestellen via staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.