byzantijns kozakken koor in kruisverheffing

Het Enschede’s Byzantijns Kozakken Koor (EBKK) geeft op zaterdag 11 februari vanaf 20.00 uur een concert in de Heilige Kruisverheffing in Raalte. Dit jaar viert het EBKK zijn 25-jarig jubileum en in al die jaren is het enthousiasme en de drang naar ‘beter’ alleen maar toegenomen.

Het koor staat al zestien jaar onder de bezielende leiding van Paul Kempers, die telkens opnieuw het beste uit de zangers weet te halen. Prachtige solo’s wisselen elkaar af. Ondersteund door een op de achtergrond opererend koor brengen verschillende solisten bekende, maar ook minder bekende liederen ten gehore. Gehuld in authentieke kleding garandeert het koor een onvergetelijke avond.

Het EBKK heeft al sinds 1998 banden met Raalte. De prachtige Basiliek, de gastvrijheid en de goed bezochte missen en concerten maakt het, steeds weer, een zeer bijzondere ervaring voor het EBKK.

Kaarten kosten 12,50 euro en zijn verkrijgbaar bij de VVV/ANWB Raalte aan de Varkensmarkt 8 of via 0572-352406.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.