brinkman baksteencentrum nu ook voor particulier

Brinkman Baksteencentrum richt zich met haar nieuwe website staging2.straatsteenwinkel.nl nu ook op de particuliere markt. Tot voor kort hield het Luttenbergse bedrijf zich bezig met de verkoop van gevelstenen en gebakken straatstenen aan woningbouwverenigingen, wegenbouwbedrijven, projectontwikkelaars, architecten en aannemers.

“Aangezien we doorgaans grote hoeveelheden gebakken straatstenen inkopen, kan iedereen profiteren van ons inkoopvoordeel”, legt Sander uit. “Dat betekent dus dat we de stenen tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden.”

Gebakken straatstenen gelden als een hoogwaardige straatbedekking voor de aanleg van straatjes, tuinen, terrassen en opritten. “De straatbakstenen zijn weliswaar wat duurder dan betonstenen, maar daarvoor krijg je wel een product dat alleen maar mooier wordt”, vertelt Sander. “En daarom houden straatbakstenen ook hun waarde. Zie maar hoe populair de stenen van al die oude klinkerwegen zijn. Als die eruit worden gehaald, staan de mensen doorgaans in de rij. Ze zien er klassiek en natuurlijk uit en gaan tot in de lengte der jaren mee. Bovendien kun je ze in alle kleuren krijgen. De populariteit van de gebakken straatsteen is de laatste jaren dan ook flink gestegen. Dat komt ook omdat de inrichting van de woningen en de tuin steeds vaker op elkaar afgestemd worden.””

“Het online bestellen wordt steeds populairder”, vertelt verkoopmedewerker Sebastiaan. “We hebben een overzichtelijke site. Naast foto’s van de soort stenen staat de prijs keurig gespecificeerd. Alle prijzen zijn inclusief BTW dus de klant komt niet voor verrassingen te staan. De verpakkingseenheid staat zowel per stuks als per vierkante meter vermeld, dus je kunt heel gemakkelijk berekenen hoeveel je nodig hebt.”

Alle bestellingen zijn uit voorraad leverbaar, de meeste orders worden binnen drie dagen thuis bezorgd. De webshop is dan wel bedoeld voor de particuliere markt, maar ook grotere oppervlaktes (meer dan 250 vierkante meter) zijn geen probleem. Deze prijzen zijn op aanvraag verkrijgbaar. Sander en Sebastiaan benadrukken dat particuliere klanten ook gewoon welkom zijn bij het bedrijf. Op dit moment wordt dan ook hard gewerkt aan de inrichting van een buitenpresentatie van straatbakstenen. Ook in de showroom van het bedrijf is een speciale hoek ingericht. “We merken dat veel mensen zich graag van tevoren oriënteren op internet. Maar als je de stenen eerst met eigen ogen wilt zien en in de handen wilt houden, ben je natuurlijk van harte welkom. Zie de webwinkel maar als een extraatje.”

Brinkman Baksteencentrum is gevestigd aan de Luttenbergerweg 32 in Luttenberg. Voor meer informatie kun je bellen naar 0572-763412 of een kijkje nemen op staging2.straatsteenwinkel.nl of staging2.brinkmanbaksteencentrum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.