bonte stoppers gala met martin dams

Het feestje wordt georganiseerd door de Sökkestoppers, dus een knipoog naar de carnaval zal niet ontbreken, maar het Bonte Stoppers Gala biedt een avond voor iedereen die van zang, dans en entertainment houdt. Het is geen vereiste om gekostumeerd te komen. De avond begint om 20.30 uur, maar de Sökkestoppers zijn al eerder present, want in de RK-kerk staat vanaf 19.00 uur de jaarlijkse carnavalsviering op het programma. Een bijzondere viering met de gebruikelijke kerkelijke rituelen, maar onder leiding van pastor Gerard Noordink is er zeker ruimte voor een humoristische insteek.

Het programma van het Bonte Stoppers Gala is ook in 2012 weer overvol. Uiteraard zullen alle dansgroepen van de Sökkestoppers hun kunsten vertonen en maken de Stopnoald’n de naam van de nieuwe Meesterburger bekend. Dat zijn de vaste items die ieder jaar terugkeren en hetzelfde kan worden gezegd van de filmpjes van Jacques Seine. Verder is er een show van entertainer Wibo Westra. Zanger Martin Dams zorgt voor een muzikaal slotfeest. Hij zal zijn nieuwe single ‘Wedden dat’ ten gehore brengen, maar uiteraard ook zijn klassieker ‘Bye bye Belinda’.

Voor meer informatie staging2.sokkestoppers.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.