bokkers goes indoor in elckerlyc

‘Bökkers dut Normaal’ staat zaterdag 25 februari op het podium in Zaal Elckerlyc in Luttenberg. Vorig jaar tijdens het Luttenbergs Feest braken de heren en het publiek de tent bijna af, wie erbij was, heeft het er nog over en dat gaan ze dus nog een keertje overdoen. Deze keer echter niet in de tent, maar in Elckerlyc, oftewel ‘Bökkers goes indoor’.

Niet alleen indoor, maar ook met een nieuwe bassist in de gelederen, Luttenberger Arjan Pronk, bekend van Damaged Brain, The Prodigal Sons, 16Down en The Horse Company. Samen met Hendrik Jan Bökkers, Erik Niemeijer en Arjan Mulder uit Wijhe speelt hij alle klassiekers uit de begintijd van Normaal.

Kapotgescheurde T-shirts, rondvliegende strobalen en karrenvrachten bier. De concerten van Normaal in de jaren zeventig en tachtig waren legendarische belevenissen. Dat zal voor de mensen die Normaal vroeger nog in Elckerlyc aan het werk hebben gezien niet anders geweest zijn. En die sfeer, die wil ‘Bökkers dut Normaal’ terug brengen.

Elckerlyc is zaterdag 25 februari geopend vanaf 21.30 uur. De entree bedraagt 10 euro. Voor meer informatie kun je bellen naar 0572-301302.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.